Mijn nieuwste e-book is nu te downloaden – Stop met Pleasen

DE VROUW ACHTER BURO KOPPELING

Lisanne Koppe

Geboren in een ondernemersgezin als tweede kind en als oudste dochter kwam ik al vroeg in aanraking met paarden. Ik woonde naast een manege, het kon ook haast niet anders. 

In mijn gezin van herkomst stond het familiebedrijf centraal en over gevoelens praten was niet gebruikelijk. Ik voelde als jong meisje haarfijn aan wat er onuitgesproken was, wat maakte dat ik het vaak niet begreep, ik voelde iets anders dan er werd gezegd.

Het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben; intuïtief, krachtig, gevoelig en iemand die het belangrijk vindt een veilige setting te creëeren.  

$

Bewustzijn geeft inzicht en daarna heb je een keuze

Toen ik zelf moeder werd veranderde er veel, je gaat anders naar jezelf kijken. Als perfectionist alle ballen in de lucht houden bleek een hele uitdaging.

01.

MIJN ONTWIKKELING

Tot het niet meer ging… Het voelde als falen, als zwak, ik voelde mij mislukt. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij in sneltreinvaart ben gaan ontwikkelen en op zoek ben gegaan naar wie ik echt ben, want dat wist ik oprecht niet.

Ik was altijd zo met de ander bezig dat ik niet meer wist wie ik was. 

02.

FAMILIEOPSTELLINGEN

Tot ik ergens in 2006 de magie van familieopstellingen heb ontdekt en in de wereld van het “wetende” veld ben gestapt. Dit voelde als thuiskomen en alles viel op zijn plek. Die laag dieper die ik altijd gevoeld had kon ik nu eindelijk duiden.

De impact van jouw familiesysteem is zoveel groter dan je doorhebt.

Wist je dat het contact dat jij met je vader en je moeder hebt alles zegt over hoe jij relaties aangaat? En dat dit ook een rol speelt in de persoonlijke successen in je leven en business? 

03.

EN NU, STA IK HIER

Ik help jou jezelf te leren kennen!

Interessant om te onderzoeken hoe dit voor jou is en of hier blokkades zitten of patronen zich aandienen.  Door uit te zoomen maak ik contact met jouw volledige potentieel en zie wat jij zelf nog niet kunt zien. Dat is mijn vertrekpunt in het begeleiden van jou. 

 

{

We doen het samen, maar jij bent aan zet!

Inzicht krijgen en contact maken met je familiesysteem is niet altijd gemakkelijk. Je moet vaak echt ergens “langs” om die transformatie te krijgen. Dat is ook waarom ik graag met ondernemers werk; die weten hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen en impact te maken. Juist zij mogen verzachten en vanuit hun kracht en contact maken met hun essentie.

Dat is waar de magie ontstaat!

Of ik 1 op 1 werk of in teams. Deze 4 kernwaarden zijn voor mij heel belangrijk en vormen de basis voor mij in elke samenwerking:

N

Veiligheid

N

Vertrouwen

N

Verbinding

N

Aandacht

Tot slot, even wat weetjes op een rij;

  • Als getrouwde moeder van twee heerlijke pubers, geboren en getogen in Ermelo.
  • Ik kan echt genieten van lekker eten en een goed glas wijn.
  • Mijn dag begint pas goed met een heerlijke cappuccino.
  • Sporten doe ik drie keer per week en de dagelijkse boswandelingen met Saar zijn mijn momenten van rust en inspiratie.
  • De natuur is mijn creatieve bron mijn oplaadpunt; hier ontstaan mijn beste ideeën.
  • Ik functioneer het beste met wat rust om me heen en neem bewust tijd voor mezelf om op te laden.
  • Muziek in allerlei genres, goede series en ik ontmoeting graag inspirerende mensen.
  • Ik houd niet van “nep” en oneerlijk, huishoudelijke taken, lang wachten en een rommelig huis. Wat lastig is met pubers 🙂
  • Als alleengeboren tweeling, met een “groen/geel profiel bij DISC”, een Generator 2/4 in Human Design en het sterrenbeeld Ram heb je een beetje beeld van wie ik ben.

Wil je meer weten? Vraag het gerust.

 

Klik hier voor mijn volledige aanbod

Je ontvangt de download-link in je mail.

Naar welk e-mailadres mag ik het toesturen?

CARRIÈRE

Na afronding van mijn HBO-opleiding begon mijn professionele reis in de uitzendbranche, waar ik gedurende meer dan 10 jaar een schat aan ervaring opdeed.

Mijn loopbaan nam een wending toen ik de overstap maakte naar het familiebedrijf van mijn vader, waar ik de volledige HR-afdeling heb opgezet, zowel in Nederland als in Portugal.

Na bijna 9 jaar koos ik ervoor mijn eigen weg te gaan. De rode draad in mijn carrière is altijd mens & organisatie geweest. Uit deze ervaringen ontstond Buro Koppeling in 2018 – een beslissing die spannend was maar achteraf een van mijn beste keuzes bleek.

Mijn kracht? Een blend van systemische wijsheid, intuïtie en lichaamsgerichte aanpak, met een vleugje paardenkracht. 🐎

Geschikt voor zowel levens- als loopbaanvraagstukken, werk ik altijd in verbinding en met aandacht.

Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw goud, je unieke potentieel. We onderzoeken niet alleen wat er glanst, maar kijken ook naar de patronen die zichtbaar worden en hoe je deze kunt transformeren.

Systemisch werk biedt diepgaande inzichten in jouw unieke plek in het leven en de invloed van jouw achtergrond op alles wat er is.

Daarnaast maak ik graag gebruik van de wijsheid van het paard en de kracht van de natuur.

^

Transformeren van belemmerende patronen

^

Inzicht in je familiesysteem geeft beweging

^

Altijd met de wijsheid van paarden

Tips, oefeningen & ervaringen in je mail…

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Zo nu en dan maak ik je blij met gratis content. Inspirerende verhalen, leuke recepten, mooie oefeningen om jou aan te moedigen dichterbij jezelf te komen.

En, als je daar hulp bij nodig hebt sta ik graag voor je klaar.

Enjoy!

OP ZOEK NAAR EEN MAGISCHE SAMENWERKING?

Spreekt dit je aan?

Een wederzijdse klik is de voorwaarde voor een veilige en magische samenwerking. 

Maak nu een afspraak voor een vrijbijvende afspraak, ik ontmoet je graag!

 

21