DE VROUW ACHTER BURO KOPPELING

Lisanne Koppe

Geboren in een ondernemersgezin als tweede kind en als oudste dochter kwam ik al vroeg in aanraking met paarden. Ik woonde naast een manege, het kon ook haast niet anders. 

In mijn gezin van herkomst stond het familiebedrijf centraal en over gevoelens praten was niet gebruikelijk. Ik voelde als jong meisje haarfijn aan wat er onuitgesproken was, wat maakte dat ik het vaak niet begreep, ik voelde iets anders dan er werd gezegd.

Het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben; intuïtief, krachtig, gevoelig en iemand die het belangrijk vindt een veilige setting te creëeren.  

$

Bewustzijn geeft inzicht en daarna heb je een keuze

Toen ik zelf moeder werd veranderde er veel, je gaat anders naar jezelf kijken. Als perfectionist alle ballen in de lucht houden bleek een hele uitdaging.

01.

MIJN ONTWIKKELING

Tot het niet meer ging… Het voelde als falen, als zwak, ik voelde mij mislukt. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij in sneltreinvaart ben gaan ontwikkelen en op zoek ben gegaan naar wie ik echt ben, want dat wist ik oprecht niet. Ik was altijd zo met de ander bezig dat ik niet meer wist wie ik was. 

02.

FAMILIEOPSTELLINGEN

Tot ik ergens in 2006 de magie van familieopstellingen heb ontdekt en in de wereld van het “wetende” veld ben gestapt. Dit voelde als thuiskomen en alles viel op zijn plek. Die laag dieper die ik altijd gevoeld had kon ik nu eindelijk duiden.

De impact van jouw familiesysteem is zoveel groter dan je doorhebt.

Wist je dat het contact dat jij met je vader en je moeder hebt alles zegt over hoe jij relaties aangaat? En dat dit ook een rol speelt in de persoonlijke successen in je leven en business? 

03.

EN NU, STA IK HIER

Mooi werk te doen met Buro Koppeling.

Interessant om te onderzoeken hoe dit voor jou is en of hier blokkades zitten of patronen zich aandienen.  Door uit te zoomen maak ik contact met jouw volledige potentieel en zie wat jij zelf nog niet kunt zien. Dat is mijn vertrekpunt in het begeleiden van jou. 

Ik help jou jezelf te leren kennen!

{

We doen het samen, maar jij bent aan zet!

Inzicht krijgen en contact maken met je familiesysteem is niet altijd gemakkelijk. Je moet vaak echt ergens “langs” om die transformatie te krijgen. Dat is ook waarom ik graag met ondernemers werk; die weten hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen en impact te maken. Juist zij mogen verzachten en vanuit hun kracht en contact maken met hun essentie.

Dat is waar de magie ontstaat!

Of ik 1 op 1 werk of in teams. Deze 4 kernwaarden zijn voor mij heel belangrijk en vormen de basis voor mij in elke samenwerking:

N

Veiligheid

N

Vertrouwen

N

Verbinding

N

Aandacht

Tot slot, even wat weetjes op een rij;

Ik ben getrouwd, ben moeder van twee tieners en een tikje bourgondisch ingesteld. Ik kan echt genieten van lekker eten en een goed glas wijn. Ik start de dag graag met een heerlijke cappuccino. Ik sport 3 keer per week en wandel dagelijks in het bos met de hond. In de natuur ontstaan mijn beste ideeën en kom ik tot rust. Ik ga niet lekker op heel veel prikkels, heb dan ook echt tijd voor mijzelf nodig om op te laden. Ik geniet van vele soorten muziek, een goede serie, of inspirerende mensen. Ik hou niet van oneerlijkheid, een rommelig huis, huishoudelijke taken en van lang wachten. Ik ben een alleengeboren tweeling, een “groen/ geel profiel bij DISC”, een Generator 2/4 in Human Design en van sterrenbeeld Ram.

 

Meer weten? Vraag het mij gewoon.

 

Kies je voor een samenwerking met mij dan kun je rekenen op mijn volle aandacht. Ik heb graag tussendoor contact om te weten wat er speelt. Ik wil JOU echt leren kennen. Wil je samenwerken of eerst kennis maken? Ik ontmoet je graag.

 

Klik hier voor mijn volledige aanbod

Je ontvangt de download-link in je mail.
Naar welk e-mailadres mag ik het toesturen?

LEES MIJN BLOGS

Mijn blogs al gelezen?

CARRIÈRE

Én hoe ik werk

Carrière:
Na mijn HBO -opleiding ben ik in de uitzendbranche gaan werken waar ik heel erg veel heb geleerd. Na ruim 10 jaar ben ik overgestapt naar het familiebedrijf van mijn vader en heb daar de hele HR opgezet, zowel in Nederland als in Portugal.

Na bijna 9 jaar besloot ik voor mijzelf te kiezen. De rode draad is altijd mens & organisatie geweest.

Vanuit hier is Buro Koppeling in 2018 ontstaan, super spannend, maar een van mijn beste beslissingen ooit.

Hoe ik werk:
Mijn werkwijze kenmerkt zich door de meerdere lagen waarop ik werk, vanuit intuïtie, lichaamsgericht, systemisch en cognitief.

Geschikt voor life- en loopbaanvraagstukken, altijd in verbinding en met aandacht.

We ontdekken samen het goud, jouw unieke potentieel, maar kijken ook juist naar de patronen die er zichtbaar worden en hoe je deze kunt transformeren.

Het systemisch werk geeft enorm veel inzichten in jouw unieke plek in het leven en de invloed die jouw achtergrond heeft, met alles wat er is. Ook zet ik graag de wijsheid van het paard en de natuur in. 

^

Transformeren van belemmerende patronen

^

Inzicht in je familiesysteem geeft beweging

^

Altijd met de wijsheid van paarden

Tips, oefeningen & ervaringen in je mail…

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Zo nu en dan maak ik je blij met gratis content. Inspirerende verhalen, leuke recepten, mooie oefeningen om jou aan te moedigen dichterbij jezelf te komen. 

En, als je daar hulp nodig bij hebt sta ik graag voor je klaar.

Enjoy!

OP ZOEK NAAR EEN MAGISCHE SAMENWERKING?

Spreekt dit je aan?

Een wederzijdse klik is de voorwaarde voor een veilige en magische samenwerking. 

Maak nu een afspraak voor een vrijbijvende afspraak, ik ontmoet je graag!