Mijn nieuwste e-book is nu te downloaden – Stop met Pleasen

Teambuilding

Paarden zijn meer dan alleen mooie dieren. Ze zijn geweldige leraren als het gaat om teamwork. Paarden zijn kuddedieren en experts in het begrijpen van non-verbale signalen. Ze geven ons direct feedback over hoe we leiden, communiceren en samenwerken. In deze teambuildingsessie werkt jouw team samen met paarden om verschillende oefeningen uit te voeren.

Door middel van verschillende oefeningen waarbij je naast het paard blijft, wordt zichtbaar hoe jullie samenwerken en communiceren. De plek die ieder teamlid inneemt in de werksituatie wordt gereflecteerd. Samen met het paard verschillende opdrachten uitvoeren verbetert de communicatie en onderlinge verbinding.

Het geeft inzichten, is leerzaam en zeker ook leuk!

“Ontdek jouw rol in het team, verbeter je communicatie en begrijp wat het team nodig heeft om goed te presteren.”

Een geheel verzorgde dag?

Dat is uiteraard ook mogelijk. De teambuilding dag kan aangevuld worden met andere activiteiten, zoals een pubquiz, een spannend moordspel, een gezellige kookworkshop of een wandeling in de prachtige Veluwse bossen. Geniet van een huisgemaakte lunch, zodat jij en je team volledig kunnen ontspannen en genieten.

Een meer serieuze invulling van de middag is uiteraard ook mogelijk, wij denken graag mee, informeer naar de mogelijkheden.

De accommodatie in Ermelo heeft overdekte mogelijkheden en is daardoor geschikt voor alle weersomstandigheden.

Deze teambuilding dag met paarden is tevens geschikt voor mensen die niets met paarden hebben of er angstig voor zijn. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en de ervaring leert dat dit na afloop vaak geheel weg is.

Ontdek de transformerende kracht van paarden

Heb je hier aanvullende vragen of opmerkingen over; laat het weten!

Klaar om de banden in jouw team te versterken en een onvergetelijke dag vol groei en plezier te beleven?

De prijs van deze unieke teambuilding is op aanvraag.

75